Иван и Андрей крили, че в шоуто им пушат трева

Кичка Бодурова: Певец от „Музикална академия“ черпеше с марихуана!

Здравко от „Ритон“: Не е вярно!

„Когато бях в шоуто „Музикална академия“, един старши певец черпеше открито всеки ден пред камерите малките в двора с марихуана. Да пуши той, но да дава на 18-годишните, и то тв реалити, и екипът да приема това? Направих му забележка – не можех да повярвам. След това бях извикана и предупредена да не говоря затова никъде, дори заплашена.“ Така Кичка Бодурова изрази възмущението си от посредствеността, която цари в телевизионните проекти и хората, които включват в тях. Певицата дори открито заяви, че спечелилият „Биг брадър“ Джино имал две ЕГН-та и си сменил името, защото имал проблеми с полицията.

„Това са пълни глупости! По времето на „Музикална академия“, риалити шоу, което се излъчи преди четири години, Кичка работеше с Катя, а аз бях отделно от тях. Те двете бяха постоянно заедно и ако нещо подобно се е случило, мислите ли, че нямаше да знаем и другите? Не ми се вярва някой да е черпел деца с марихуана. Когато казва нещо Кичка, трябва да го подкрепи с факт.Иначе си остава просто злонамерена лъжа“, избухна Здравко от „Ритон“, който също участва в „Музикална академия“ преди време.

Самата Кичка Бодурова отказа да назове човека, който визира за „раздавач“ на марихуана. „Няма да продължа с разкритията“, лаконична бе певицата.

По времето на „Музикална академия“ старши певци бяха Етиен Леви, Стенли, Фънки, Люси Дяковска, Георги Христов и Борис Гуджунов.

Шоуто имаше един-единствен сезон, който се излъчи по фалиралата ТВ7, а изпълнителни продуценти бяха „Междинна станция“ на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Кичка бе сред участниците заедно с Прея, Петя Буюклиева, Лора Караджова, Любен Христов, Дичо, Неделяна Христова.

Ето какво написа Бодурова в профила си във „Фейсбук“:

„У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса. На времето се смеехме на обноските и изразяването на първите – чакахме новините, за да чуем или видим някой шедьовър, после свикнахме (поне аз). Отваряш страница да четеш за шоубизнес и гледаш звездите са проститутки и свободни наркодилери (пардон- сега се наричат плеймейтки и баровци).

Приемаме наглостта първо с насмешка и учуда, после става част от ежедневието. Когато бях в „Музикална академия“ един старши-певец черпеше открито, всеки ден пред камерите малките в двора с марихуана. Направих му забележка – не можех да повярвам. След това бях извикана от екипа и предупредена да не говоря затова никъде, дори заплашена“, призна Кичка.

Интересно е кой ли визира Бодурова? Един от участниците, Любен Христов, бе разказвал още тогава, че навремето се е прехранвал с продажба на марихуана, лежал е и в затвора. Но по думите на Кичка, той по-скоро попада сред „малките“, които са били черпени от „старши-певеца“.

Естрададжийката коментира и избора на Джино Бианкалана за „Любима риалити звезда“.

„Джино, както го наричате, в шоуто на Виповете ми сподели, че си е сменил името, защото бил забъркан в „разни игри“, имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има две сошъл секюрити номера – т.е. 2 ЕГН-та. Казах му да не говори пред камерите такива неща, защото ако това се излъчи и чуе от американското посолство – сигурно след шоуто ще има проблеми“, хвърля обвинения към Бианкалана Кичка.

„Майка му го наричаше „Жоре, маме“, когато му се обади в ефир и всеки в Америка го знаеше така. А шоуто го направи и Джино, и герой. Това е ВИП-персона на България! Затова, че е спал с фолк певица и се бе приготвил да раздава сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на „истинските“ български випове в шоуто. Да са ни живи и здрави героите, социалното ниво, самозваните господа и лордове, примирението, упадъка ни и първото място по беднотия в Европа! (иначе по скъпотия на жилища сме на 12то място на планетата!) Къде отиде 2-рото място по образование в света? Честито на любимата звезда на България! Ще каже някой – далече съм, защо ми пука? С това нито ще ми се наруши стандарта на живот, нито личната ми сметка. Защото ме боли, защото демокрацията не бе разбрана правилно! Защото мечтата ми да се върна и живея отново на тази прекрасна земя се сгромоляса. Защото народът се умори и се примири!“, въздъхна Кичка.

Инфо: Вестник България днес и агенция ПИК
На снимката: Кадър от Музикална академия с Кичка