Иван и Андрей пускат здравно шоу с Маги Желязкова

_В интервю за „24 часа“ Иван и Андрей разкриват всички свои нови планове за предстоящия ТВ сезон. За първи път от 12 години няма да са на екран, защото се чувстват изчерпани. За сметка на това ще продуцират достатъчно на брой предавания.

Едно от тях е „Специалистите“. Шоуто ще се излъчва в събота от 12 до 14 ч. по Нова телевизия. Това е формат, който се прави за първи път у нас. Премиерата му е на 15 септември. В първата част ще гостуват успешни доктори с дар слово, във втората – хора, които се занимават с трансценденталното и духа.

Връзката между двете части е водещата Маги Желязкова. В здравното токшоу ще участват педиатър, гинеколог, дерматолог, пластичен хирург и кардиолог. Във всеки брой четирима от тях ще са в ефира. Под формата на диалог всеки според своята специалност ще говори по темата- например депресия, преумора, пороците и т.н. Предаването ще бъде за здрав дух в здраво тяло.

В първата част ще се говори за тяло, а във втората – за дух.

Лекарят ще бъде представен като нормален човек. В 90% от телевизионните здравни предавания кардиологът обяснява: не пушете, защото това е вредно. Кардиологът в „Специалистите“ ще казва например: много по-добре е да пушите по пет цигари на ден, ако това ще ви спести стрес, сърцебиене.

Дали отношенията между Иван, Андрей и Кеворкян са обтегнати, как са научили от Росен Петров „да подценяват аудиторията“ и още интересни факти от живота на младите ТВ продуценти ще научите от обширното интервю на вестник „24 часа“.

 
По темата: