Иван и Андрей разказват за Кеворкян, за bTV и за Нова

Иван и Андрей: Кеворкян не пропуска да ни се накара

Жените до нас не ни ревнуват, че сме непрекъснато заедно. Приемат за даденост, че като вземат единия, вземат и другия, казва Иван Христов в интервю съвместно с Андрей Арнаудов за „24 часа“.

Иван и Андрей от „Сблъсък“ напускат предаването като водещи, остават само негови продуценти. На 22 декември двамата ще водят за последно, след което в четири издания ще изпробват 4-ма кандидати за водещи. Зрителите ще гласуват за тях онлайн и така ще намерят най-подходящия.

„Трудно се намира водещ, а двама, които да работят в синхрон, е невъзможно. Ето, на мен се паднаха нескромните самохвалебствия, но поотделно не сме нищо особено. Фактът, че сме двама и все още не сме се скарали, е единствен и неповторим в страната“, казва Иван.

„Имаме достатъчно големи планове за следващата година. Ако водим и „Сблъсък“, ще ни дойде в повече“, обяснява Андрей защо напускат като водещи.

Двамата заявяват, че не са имали проблеми в телевизиите, с които са работили. Според Иван тяхната фирма била една от малкото, която успявала да запази добри отношения с всички свои работодатели.

“Ние без видими причини напуснахме Би Ти Ви преди 5 години, запазихме прекрасни отношения с тях. Отидохме в Нова телевизия, работихме там 3 години, напуснахме я и запазихме прекрасните си отношения. А разделите в България обикновено са с голям скандал и едва ли не завинаги”, обяснява той.

Водещият на „Всяка неделя“ Кеворк Кеворкян, с когото също са работили, не пропускал да се накара на някой от двамата: “На мен ми се кара скоро така, както баща ми не го е правил – 25-30 минути. Но и това ми е приятно дори. Като цяло се държи много добре с нас. Извежда ни по ресторанти, плаща ни сметките”.

Инфо: Агенция ПИК