Иван и Андрей стават лектори в университет – гостуват в НБУ!

Иван и Андрей на изпит пред студенти в НБУ!

Иван и Андрей се завръщат в университета, за да бъдат препитани от студенти.

Популярните телевизионни водещи и продуценти ще изнесат публична лекция в Нов български университет на тема: „Иван и Андрей за опосумите, хлебарките и други телевизионни гадинки!”.

Те ще гостуват заедно с главния редактор и сценарист – Мирон Крумов и ще говорят за опита си в телевизията и за телевизията като опит: за ролята на водещи и продуценти; за конкуренцията в телевизията; за това как предаванията отразяват общественото мнение и формират масова култура.

Атрактивната актриса „Супер Бианка” също ще се появи със своя ексцентричен костюм, за да внесе смут в образователния процес на университета, задавайки безбройните си въпроси, този път на умните студенти.

А музикантиТЕ от група „ТЕ” ще изпълнят парчета от най-новия си албум „Като нея”, награден от БГ Радио за „най-добър албум на 2010-та година”.

Двамата мъже наполовина ще представят елементите на шоуто, а студентите ще имат възможността да зададат своите въпроси към тях. Събитието ще бъде отворено за медии и ще се проведе в Аулата на НБУ, този понеделник – 10 май от 14:40 часа!

Снимка: Явор Иванов