Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева трогват в „Търси се…“

Иван Ласкин откровено за любовта си към Алекс Сърчаджиева, в «Търси се…», тази събота по bTV

Лошото момче на българския театър – Иван Ласкин, ще бъде специален гост в студиото на „Търси се…” тази събота, 19 юни, от 11:00 часа, по bTV. Какво се крие зад образа му на бунтар – това ще разкрият за пръв път семейството му и неговите най-близки приятели.

Един от най-верните му приятели – Чочо Попйорданов, ще разкаже за препятствията, през които е минало тяхното приятелство.

„Карали сме се, дори сме се били, но това не попречи на нашите отношения. Той е един изключително чувствителен човек”, ще повдигне завесата Чочо. В студиото на „Търси се…” актьорът ще върне на Ласкин няколко патрона, които през годините „си е взел от неговия дом” и ще му отправи предизвикателство на език, измислен от самите тях и неразбираем за никого.

Изключително емоционална ще бъде срещата на Иван Ласкин с неговата любов – актрисата Александра Сърчаджиева.

„Запознах се с Иван на снимачната площадка и тогава се обидих на чувството му за хумор. Любовта ни се случи в най-трудния за мен момент – когато майка ми се разболя. Той беше неотлъчно моя подкрепа в този тежък период”, разказва Алекс.

Тя ще разкрие, че любимият й е изключително романтичен мъж и най-добрият й приятел. Самият Иван Ласкин ще признае, че е срещнал голямата любов също в труден момент.

„Не живеех добре с жена ми. Бях се изнесъл от дома ни и живеех сам, с кучето, в стая с едно легло, отрупано с хартии от сандвичи”, ще сподели Иван. Зрителите ще имат възможност да чуят за пръв път откровенията на актьора за това как Алекс го е променила.

Много забавна ще бъде срещата на Иван с двама от неговите братя – Светослав и Евгени. Те ще споделят, че брат им е изключително добър кулинар.

„Може да направи леща по-вкусна от кюфтета”, признават момчетата. От своите братя актьорът ще получи нестандартното предизвикателство да танцува на песен на Кондьо. Дали това ще се случи, зрителите ще имат възможност да видят в събота.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Ласкин и с още един от най-близките му хора – неговия вуйчо Оскян, благодарение на когото той се пристрастява към актьорството. Оскян ще предизвика своя племенник да се превъплъти в една от култовите му роли, когато е в компанията на приятели – на Хитлер.

Любимото място за почивка на Иван Ласкин е Дряново. Затова екипът на „Търси се пътува до балканското градче и ще срещне актьора с най-близкия му приятел там – Ганчо. Той ще разкаже за страстите на Иван като ловджия и рибар и за моментите на уединение и спокойствие в Балкана.