Иван Ласкин, Петя Павлова, Кучкова и Мариана Попова в Биг брадър ол старс

Кучкова пак ще разсмива зрителите с откровения

Година след срещата си с Големия брат Елена Кучкова отново ще забавлява зрителите с откровения от типа на „като малка исках да стана актьорка” и „мога да ям хляб и сол с някой и пак да съм щастлива.”

Плеймейтката влиза в каста на „Биг брадър ол старс”, който стартира в ефира на Нова ден след финала на ВИП сезона – на 16 ноември.

Хубавицата от Пазарджик следи активно текущите събития в шоуто и наскоро избухна срещу предшественичките си в еротичния конкурс Моника Валериева и Светлана Василева.

„Не харесвам фалша. Явно не съм единствената, щом Моника излезе. Тя си е правила „само” гърдите, носа и устните“. А другата пък два пъти носа, скулите, устните, гърдите, косите. Ако можеше и малко акъл да се налее в тези 100% напудрени главици“, възмути се в социалните мрежи бившата танцьорка.

Хонорарът си от миналогодишния формат тя планираше да инвестира във фризьорски салон и в разработването на собствен парфюм. Дали бизнесът й е разцъфнал ще разберем със старта на „Биг брадър ол старс”, чийто праг ще прекрачат още певиците Мариана Попова и Йоана Захариева, голямата уста на БГ киното Иван Ласкин и финалистът от X Factor Ангел Ковачев. Специално за шоуто от САЩ ще се завърне и певицата Петя Павлова.

Инфо: Агенция Монитор

 
По темата: