Иван Лечев свири от витрината на магазин – и то с огромен успех!

Иван Лечев почерпи с албум и авторско вино за Ивановден

Над 150 души на концерт пред витрината на Casavino

Навръх Ивановден „Акустик Трио 3000” представи дебютния си албум „Йохо” с новаторски концерт. CASAVINO на бул. „Янко Сакъзов” 42 стана домакин на уникален концерт на витрина на Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев.

Тротоарът пред магазина беше препълнен от множеството фенове на Лечев и компания. Струпаната публика пред витрината на CASAVINO наблюдаваше вместо обичайната селекция вина изпълненията на „Акустик Трио 3000”. Виртуозите изсвириха на непосредствена близост до публиката шест авторски музикални пиеси от дебютния си албум.

След като веднъж демонстрира познания в тънкостите на виното в CASAVINO, Иван Лечев се възползва от имения си ден и за да почерпи гостите на промоцията с вино, произведено от него – Мерло, реколта 2009, от района на Харманли. Много от неговите почитатели в отговор му поднесоха като подаръци бутилки от любимите му вина от селекцията на магазина.

Освен винени подаръци Лечев със задоволство отбеляза, че меломаните изкупиха моментално всички доставени бройки от албума „Йохо”.

„Изключително приятно сме изненадани, че CD-та се разграбиха така бързо”, споделиха Лечев, Недялков и Койчев, след като дадоха автограф и на последния си фен.

На особен интерес от страна на публиката се радваха изпълненията на „Accoustic Song” и “Banushora Forever” по музика на Цветан Недялков и обработката от Веселин Койчев на народната песен „Подзим съм мале”.

Дует „Шик”, Теодор Шишманов от Тоника СВ, Тома Спространов, Васил Върбанов и Йохан Девлесиан – идеен автор на групата „Акустик Трио 3000” бяха сред специалните гости на промоцията.

Иван Лечев направи заявка, че от следващата година ще продава собствена марка вино. Така той ще се нареди до световни творци като Стинг и Франсис Форд Копола, които са известни като изкусни винопроизводители.

Промоция на албум на витрината на магазин CASAVINO на най-известните китаристи в България бе подаръкът на винените търговци за столичаните, жадни за нестандартни и достъпни културни събития в месеца с най-много именни дни.

Виж изпълнене на Acoustic Jazz Trio – Cvetan Nedyalkov, Ivan Lechev, Veselin Koichev:

 
По темата: ,