Иван от X Factor скъса с Мис Русе

X Factor раздели Иван с приятелката му –  събира го с брат му

„Ти ме пренесе в „Осъдени души” или „Птиците умират сами” – с тези думи Заки определи изпълнението на Иван като най-дoброто миналата вечер. Той дори му завидя за сценографията и „филма”, в който го пренесе с песента One на U2. Мария Илиева също окачестви представянето му като „спектакъл” и допълни, че Иван става все по-убедителен – както вокално, така и от артистична гледна точка.

Постоянна подкрепа Иван намира в лицето на своя по-голям брат Иво, който живее в Австрия. Интересното е, че именно X Factor е причината двамата да започнат да поддържат връзка помежду си още по-често. За последния лайф Иво беше пристигнал специално от Виена. Любопитна е и историята на двамата братя – Иван научава за него едва преди 6 години, когато баща му го извиква и му споделя, че има брат. Сега двамата признават, че са много близки, а Иво често коментира изпълненията на брат си по скайп.

И докато X Factor събира Иван с брат му, отново шоуто е причина за тежка раздяла в живота на финалиста – заради мечтата си да стане новата музикална звезда на България Иван се разделя с дългогодишната си приятелка – носителка на титлата „Мис Русе” 2012 г., и напуска работата си.

Иван и Габриела – Мис Русе:

За сметка на това Иван се спаси от елиминации и продължи напред в шоуто.

Гледай видео запис от концерта онлайн

Снимки от последния концерт –

Ана-Мария:

Наско:

Людмила:

Жана:

 
По темата: