Ивана: „Гласът на България“ беше живот-училище! /видео/

„Вече знам какво искам и какви грешки направих“, твърди изпълнителката пред bTV и признава, че шоуто вече й липсва

За първи път след приключването на риалитито „Гласът на България“, в което Ивана бе един от треньорите, певицата разкри впечатленията си от конкурса пред зрителите на bTV.

„Най-хубавото изживяване тази година беше участието ми в „Гласът на България“, въпреки че се съгласих предубедена. Имах колебания дали ще бъда полезна за формата. Сега ако трябва да се върне всичко, ще се втурна с още по-голяма енергия и душа. Вече знам какво искам и какви грешки направих. Знам какво няма да допусна втори път. Знам какво ще дам повече, за да стане по-добре за зрителите и за участниците“ – казва Ивана пред Елена Розберг в „Преди обед“.

Певицата не скри, че ангажиментите, които е имала в предаването, вече ѝ липсват и е запазила много хубави и емоционални спомени. „Беше живот-училище в четири месеца. Беше една друга Ивана, която е непозната и за самата мен. Накара ме да изкарам пред зрителите и пред себе си неща, които не съм подозирала, че мога да имам като чувства, като усещане. Отдавна не ми се беше случвало нещо толкова хубаво и толкова истинско“ – сподели звездата.

В предаването „Преди обед“ фолк певицата разказа и за емоциите около развода й с бившия й съпруг.

„Аз не съм минала през никакви трудни емоционални моменти по време на развода ми. С бившия ми мъж Вальо просто решихме да го направим, подадохме молба по взаимно съгласие, дори родителите ни не знаеха. Имаше една бюрокращина тогава и ние даже си живеехме разделени 3-4 години преди да го направим, но заради тази документация и заради това, че постоянно трябваше да го търся за някакви подписи, му казах, че искам да го финализирахме.

На въпроса защо досега Ивана кри своя бивш любим тя сподели: „Това се е случило преди 18 години и едва ли някой го интересува. Той не е човек , който иска да се показва. Много деликатен и много чист човек е. Всъщност един от истинските ми приятели, които останаха в живота ми е именно бившият ми съпруг Вальо“

Инфо Ивана и „Гласът на България“: Signal.bg
Инфо Ивана и бившия й съпруг: BLife

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,