Ивана гостува с мъдростта на годините си при Иван и Андрей

Ивана отдавна се е убедила, че пътят към ада е осеян с добри намерения

„Не съм се събирала с бившия ми съпруг. Никога не съм имала отношения с бизнесмена Георги Гeргов. С Бойко Борисов ни свързват само приятелски отношения“, Ивана беше напълно откровена в шоуто на Иван и Андрей.

„Наградите не са най-важното,“ сподели носителката на приза „Певица на десетилетието„.  И побърза да добави, че не омаловажава присъденoто й от Планета ТВ отличие, защото то се дава от медиите, които отразяват общественото мнение. „Радвам се, че този път килограмите ми не бяха взети под внимание, а се оцени това, че мога да пея и имам харизма.“

Ивана беше категорична, че за десет години поп-фолк индустрията се е променила коренно. „В началото пеех за 3,50 лв. Но това си беше добър доход за 17-годишно момиче. “

Ивана отдавна се е убедила, че пътят към ада е осеян с добри намерения. „У нас, ако някой тръгне да прави нещо добро, никой няма да го поздрави. Хората не са толкова добронамерени,“ сподели тя и добави, че през последните 2 години песните й са все тежки и тъжни, защото съм в такъв етап от живота си. „Бях предадена в личен план,“ призна любимката на народа.

В професионален план обаче Ивана продължава да се радва на приятелството на високопоставени личности. „Семейство Гергови ми подадоха ръка още в самото начало на кариерата ми. Уважавам ги безкрайно,“ така Ивана отговори на въпроса какви са отношенията й с бизнесмена Георги Гергов.

„За г-н премиера или хубаво, или нищо,“ отсече Ивана. „Взаимоотношенията ни с г-н Борисов са чисто професионални.“ Такива очевидно са и тези с бившия й съпруг. „Бях на участие там и бусът ни се повреди. Бившият ми съпруг беше единственият, на когото можех да се обадя в 5 часа сутринта, а и той е най-добрият автомонтьор в Айтос,“ така певицата оправда слуховете, че отново се е събрала с бившия си мъж.

Но тази година Ивана все пак ще преживее „голямата любов“, това предрече ясновидецът Божидар Караджов и добави „сватба може да има през 2011 г.“ А, дано!

Инфо: BLife

Виж запис от участието на Ивана при Иван и Андерй:

Ивана – Live mix – Шоуто на Иван и Андрей – 25.02.2010: