Ивана и Иво Танев в Комбина на живо по Нова 08.11.2015 + видео

Централен гост в предаването „Комбина” по Нова тази неделя е фолк дивата Ивана. „Певицата на народа” е с абсолютно новата с визия и нов албум. Какво я вдъхнови да промени външността си и защо посвети песен на българските емигранти, ще научите от самата нея в неделя от 16.00 ч. по Нова.

Капка Георгиева
ще разкаже пред Лора и Галя защо все още Волен Сидеров отказва да й даде развод и какво цели лидерът на Атака с изстъпленията си пред НАТФИЗ. Също така Капка Георгиева ще коментира сваления имунитет на Волен Сидеров, както и очаква ли той да бъде арестуван следващата седмица.

„Поразяващата уста” Татяна Дончева пред Лора Крумова и Галя Щърбева с коментар „кой клати държавата”, за политическите зависимости и ще се превърне ли полицейският протест в преврат.

В „Къси разкази” Мария Йотова ще срещне зрителите с капитана на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов. Ще видите спортиста в един личен разговор за семейството, края на кариерата и възможните други пътища, ако не беше избрал като тийнейджър волейбола.

Миролюба Бенатова представя: „Едно ченге от Чикаго”. Разказ за пътя от „Мариос кафе” до полицай на годината или как един българин стана полицай № 1 в САЩ.

Героя от VIP Brother Иво Танев разказва за риалити опита си пред Краси Боев. Телевизионният водещ и певец ще разкрие разочарован ли е от Големия Брат, какви бяха най-големите интриги и задкулисни игри в Къщата и кой, според него, е победителят в шоуто.

Гледай видео записи от предаването онлайн