Ивана изкара двойния албум “Любов и… пак любов” навръх Ивановден

Ивана отпразнува имения си ден в София

На 7 януари, Ивановден, своя имен ден празнуват няколко от изпълнителите на музикална компания “Пайнер”. Сред тях е Мегазвездата на телевизия “Планета” Ивана, която още от ранни зори започна да приема поздрави и SMS-си за здраве и късмет.

Тази година хитовата изпълнителка посрещна имения си ден в София, където зарадва с песните си всички почитатели. И както повеляват традициите, на имен ден да не се кани, а феновете на Ивана можаха лично да я поздравят в известен столичен клуб.

Приятна изненада за Ивана бе подготвил и екипът на предаването “Звездно” и още в понеделник ще покаже емоцията на купона. От своя страна певицата зарадва феновете си със своя двоен албум “Любов и… пак любов”, появил се на пазара на 7 януари.

Ивановден винаги е носел много приятни изненади на гласовитата певица и е сред най-емоционалните празници за нея. През 2009 г., навръх именния си ден, Мегазвездата на “Планета” ТВ стана кръстница на децата на своята колежка Росица Пейчева.

Мироана и Димитър приеха Светото кръщение в сърцето на Родопите – Лъки, а Ивана ги ориса с пожелание за здраве и много късмет. Година по-късно двамата кръщелници вече живеят в Пловдив и побързаха лично да поздравят Ивана с общия празник.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Виж Ивана – Има ли нещо ново: