Ивана: Нямам общи теми с колегите! /видео/

Ивана: Който няма дупе, да не се захваща с мен. Вече не говоря с колежки, нямаме общи теми

„Който няма дупе, да не се захваща с мен. Аз съм властна и сложна, истина е, че няма толкова силни мъже, които да са до мен. Хич не е лесно да си с мен“. Това каза фолкдинозаварът Ивана пред Сашо Диков.

Мъжете се плашат от мен напоследък, нямам обяснение за това. А аз не съм страшна, трябва ми малко, за да се влюбя. Парите нямат място в една любов, но не е нормално мъжът в една връзка да печели по-малко от жената до него, допълни Ивана.

Според нея, когато мъжът е реализиран, няма да се притеснява, че жената до него е известна и хората я познават. Ивана призна, че е слагала и силикон, за да се хареса на един мъж преди 15 години. Тогава този човек, твърде млад по онова време, е бил независим, богат, демонстрирал е класа и стил и това я е спечелило. Още била певица по заведенията и пямала договор с „Пайнер“.

Думите „хубава и властна“ не я определяли. „Има много други неща, които може да се кажат за мен“, не скромничи звездата.

Тя бе категорична, че вече не се ядосва за неща, които не е свършила. „Скромността не е качество вече. Вярно е, че има много неща, които искам да постигна. Не се намирам за човек, който твърди, че е най-добрият. От няколко месеца насам виждам как се дистанцирам от колегите, без да искам. Когато си минал през нещо, а те не са го минали, виждам, че нямаме общи теми за разговори. Искам да си седя на моето място, където отношенията са били по-добри“, каза Ивана.

„Най-важното е да имаш семейство, а хората до теб да са щастливи, не трябва да живеем за пари“, призова звездата.

На въпрос „Колко струваш?“, Ивана отвърна, че много малко са останали хората, на които може да се разчита. Тя морално била много скъпа. „Купуването на луксозен автомобил и скъпо жилище не те правят богат човек. Те вадят комплексите. Не всички богати хора са лоши“, заяви мъдро Ивана.

„Хората са разделени, много е тъжно това, което се случва. Когато ги питам на участие за кой ще гласуват – те ми отвръщат „за този, който даде повече пари“. Това е ужасно“, възмущава се фолкпевицата.

Тя смята, че трябва да спре това плюене, защото всички са си извадили кирливите ризи. Политиката е станала като един жълт вестник, смята звездата.

„Аз бих гласувала за човек, който познавам и се е доказал“, каза Ивана.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на агенция ПИК

 
По темата: ,