Ивана отново се почувства истинска звезда в Лондон (инфо и снимки)

Затрупаха Ивана с подаръци още от летището в Лондон

Между два свои лични празника, Ивана реши да подари един музикален уикенд и на всички българи във Великобритания. В средата на януари тя изнесе много емоционален концерт в лондонското Сити и зарадва с хитовете си нашите сънародници. Приятните изненади за певицата и нейния оркестър започнаха още от летището, където ги очакваше една от верните им фенки.

Надя от години живее в Лондон и бе решила първа да зарадва Ивана с подарък за именния и рождения ден – плюшено лондонско мече. Оказва се, че Надя почти не пропуска концерт на своята любима певица. През лятото, по време на своята ваканция, почти цяла седмица тя е следвала Ивана в половин България. Така се е озовала на концерта на Мегазвездата във Варна, след това е била до нея по време на клубно парти в Пловдив, а ден по-късно със свои приятели е била част от Втория събор на българите по света в Копривщица, където Ивана бе специален гост.
Не веднъж певицата е споделяла, че с нетърпение очаква през януари срещата си с българите в Англия. “Когато годината ми започне с концерт в Лондон, съм сигурна, че тя ще бъде успешна и много емоционална, не крие Ивана. – Досега 3 или 4 години през януари съм била в Лондон и пазя много хубави спомени от тези концерти.”
Като всяка жена, изпълнителката на “Планета” не устоя на страстта, наречена пазаруване и от летището побърза да се потопи в пъстрия свят на лъскавите бутици. Освен за себе си, Ивана пазаруваше и за своята дъщеря Теодора, която й бе написала дълъг списък с поръчки.

В един от търговските центрове Ивана бе впечатлена от последния модел “Ягуар”. Без притеснение тя реши да пробва комфорта на купето, за да прецени дали ще й бъде удобно в него. Пред телевизия “Планета” певицата сподели, че мечтае за по-малка кола, защото огромния джип е много удобен за участия и пътуване в страната, но когато й се наложи да излезе в Пловдив с него, вижда трудности с паркирането му.
Вечерта клуб “Адженда” бе притегателен център за българската общност, а песните на Ивана – най-желаните от българите в Англия. Началото бе поставено с песента “Празник всеки ден”, а веднага след нея започнаха музикалните поздрави за гостите в клуба.

Почти не остана песен от богатия репертоар на Ивана, която не бе изпята. От купонджийските парчета неусетно се мина към тежките песни за размисъл, за да се стигне до по-патриотичните като “От извора”, “Жал ми е, земьо”, “Ах, тези пари”.
Ивана е любимата ни певица и срашно се радваме отново да я видим сред нас – не криеха емоциите си българите в Лондон. Своята любов цяла вечер раздаваха на своята фаворитка, а Ивана им отвръщаше с обичани от тях песни и само хитове. До ранни зори имаше и шампанско, имаше и сълзи от радост и силни емоции, имаше много настроение и блясък в очите. Една истинска българска вечер, такава, каквато само Ивана може да подари на всички българи по Света.

Текст и снимки: Хари Янакиев / Planeta.TV

 
По темата: