Ивана заформи импровизиран дует с Камата – „Ние сме N1“!


ИВАНА В ДУЕТ СЪС СТОИЧКОВ

Мегазвездата на фолка Ивана направи импровизиран дует с футболната легенда Христо Стоичков. Двамата се засякоха на купон в Правец, където певицата и футболистът бяха поканени от отбора на „Лукойл” да празнува заедно с тях 7-мата си шампионска титла.

По време на изпълнението на актуалния й хит „Кръв ми капе от сърцето”, Камата не издържа на изкушението и грабна микрофона на Ивана, за да запее с нея.

„Страхотно се получи. Христо е много музикален, известен купонджия е, нищо чудно някой ден да запишем заедно нещо”, сподели най-скъпоплатената певица у нас.

Само два почивни дни имаха между двете предизборни турнета Ивана и музикантите от нейния бенд Стояна Николова и Румен Радойнов.

Любимката на народа е най-търсената родна шоузвезда и едва завършила концертите от кампанията за Европейските избори, тя започва следващата обиколка – за избора на новите депутати.

Същевременно виталната айтозлийка едва смогва да открие всички заведения в страната, които се отварят, тъй като поканите към нея валят една след друга, особено в разгара на летния сезон.

„Забелязала съм, че където вляза и след мен се пълни. Дори в най-обикновен магазин – гледам го празен, а щом прекрача прага, и настава една върволица после”, признава Ивана.

За ресторантите и дискотеките пък тя си е истински кадем. Щом открие дадено заведение, то непременно се радва на дълъг живот след това. Собствениците му забелязват това и винаги държат певицата да открива и следващите им обекти.

Снимка: Йордан Петков, Планет студио

 
По темата: