Иванина от Биг Брадър: Ще пея, само за да ви дразня!

Иванина: В България не ти трябва талант

В ефира на радио „Сигнал плюс“ Иванина сподели, че не смята да се занимава с поп-фолк.

Участието ú в песента на ПавелДемон 2“ предизвика много шумотевица по медиите, като дори се пишеше, че Иванина ще започне да гради кариера на фолк певица.

„Наистина нямам кой знае какви гласови данни, но в днешно време май няма кой знае какво значение това. В момента не чувствам, че моето амплоа е точно в това – да съм фолк певица. Прекалено много певици има на дървото и няма свободно клонче, ако мога така да се изразя. В крайна сметка талант в България не ти трябва, това е истината.

Аз съм си фен на фолк музиката, защото има наистина много качествени песни и певици, които заслужават вниманието на хората. Аз не се чувствам като фолк певица и не смятам, че ще е добре да ставам. Това искам да се знае. Не искам хората да си мислят, че съм поредната луда, която не се чува как пее и е решила да пее, защото е модерно“ – заяви Иванина.

За песента „Демон 2“ Иванина каза: „Песента е забавна. Знам, че много хора ще я оплюят. Павел ми подметна: „Искаш ли да кажеш две-три думи в песента? Ще стане забавно“. Аз му казах: „Защо не?“. В крайна сметка аз не пея там“.

Критичните мнения към Иванина я подтикнаха да се пошегува: „Може и да пропея, за да ги дразня„.

Чуй одумваната песен на Иванина и Павел – „Демон 2”:

Инфо на Signal.bg