Ивайло Везенков – поредният трансфер от bTV в Нова

Скоростен трансфер без много шум – така може да се характеризира преминаването на дългогодишния репортер на bTV Ивайло Везенков в отбора на „Нова“.

На 1 декември репортерът е публикувал снимка във Фейсбук с коментар – „Последното ми пряко включване по БТВ.“.

Първият репортаж на Везенков за новия му работодател – Нова телевизия е само два дни по-късно – на 3 декември, сочи справка в NovaNews.bg.

Случайно или не, при преглед на Фейсбук профила на Везенков се усеща негативното отношение към настоящата власт. Така например е споделил статия със заглавие „Плакати „Подкрепяме Орешарски“ получават пристигащите с влакове за митинга“, а веднага след това е написал – „Когато няма мярка, тогава става страшно! Повръща ми се!!!! Жалка гротескна картинка в цялата страна!“.

Друго заглавие – „Ще уволняват държавни служители, които участват в протестите“ е коментирал с „Ама вие сериозно ли?“.

Не може да се пропусне и ТВ кадър с Мая Манолова, „тагнат“ като „ИЗВЪН….РЕДНО“.

Ани и Виктор, водещите на сутрешния блок първи излетяха от ефира на bTV след прочутото им интервю с премиера Орешарски. Те намериха пристан в Нова ТВ, заедно с част от най-верните им хора. Недълго след това бяха последвани от продуцент на bTV Новините – Дарина Сарелска пое поста директор „Новини и актуални предавания” в Нова ТВ.

И докато всички досегашни рокади бяха приветствани с шумни прес съобщения, дългогодишният кадър на bTV Ивайло Везенков постъпи на новото си работно място някак незабелязано. За сметка на това получава интересна тема в „Здравей, България“ от 12 декември, четвъртък.

В четвъртък в „Здравей, България“ очаквайте

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов – разпада ли се партията, кой избира кадрите и готов ли е да се раздели с Цветан Цветанов?

„Здравей, България“ продължава да пита – колко струват пътуването и плажът на Атака в Куба? Гости в студиото ще са Павел Чернев – националист, бивш депутат от „Атака”, и Минчо Христов – бивш депутат от ПГ на „Атака”, специалист по Куба.

Как живо прасе се озова в софийската канализация?

Репортерът Ивайло Везенков пред детектора на лъжата. И още – агент от тайните служби ексклузивно пред Нова телевизия

Болен от множествена склероза може да влезе в затвора заради марихуана, която използва за лечението си!

В „Здравей, България” след 9 очаквайте среща с група „СкандаУ”, която осмя гей скандала в Троянския манастир.

Акцентът на финала е за германската банда Scorpions дни преди концерта им на 16 декември в София – ще донесат ли вятъра на промяната? Разговор в студиото с един от организаторите на шоуто Радост Пенева, водещия на предаването „Фрактура” по Диема Васил Катинчаров и актьора Явор Гигов.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,