Ивайло Захариев от „Под прикритие“ вдига сватба, виж жена му

Актьорът от „Под прикритие“ Ивайло Захариев и годеницата му Миряна: Не сме се оженили още, ще си кажем „да“ на 5 май

В сутрешното предаване на БНТ „Денят започва в неделя с Георги Любенов“ актьорът от хитовия сериал „Под прикритие“ Ивайло Захариев и бъдещата му съпруга Миряна отрекоха слуховете, че вече са минали под венчило. Сватбата им ще е на 5 май. „Много време ни отне да измислим детайлите. Ще има много изненади, които ще накарат гостите ни да се почувстват специални“, разказаха бъдещите съпрузи. На звездната сватба ще има около 150 души, разкриха те.

„Избрал съм вече костюма си. Ще видим обувките откъде ще ги намеря. За малко да се дублирам с бащата на Миряна“, сподели по-известният като Мартин от „Под прикритие“ актьор. „Вярваме, че това е най-доброто, което можем да направим. Сватбата е израз на любовта ни, на готовността да споделим живота си. Надяваме се обещанието, което дава бракът, да ни помага“, обясни още Ивайло.

Ергенското парти на звездата от „Под прикритие“ е било доста необичайно. Вместо шумен купон, Ивайло е предпочел да отиде на преход до Лакатник с бъдещия си кум Иво Орешков, който е една от младите надежди в българската фотография.

Ивайло Захариев сподели, че още не е финализиран сценарият за новия сезон на „Под прикритие“. „Тепърва ще го четем, очаквам го“, каза още Ивайло.

Цялото интервю с Ивайло и Миряна може да видите тук – http://bnt.bg/bg/news/view/75066

 
По темата: ,