Ивелина Христова от „Ясновидци“ в „Жените говорят“ по ТВ7

Тази събота, на 7-ми декември, точно в 12:00 часа, в най-шумното женско шоу, специален гост ще бъде очарователната Нели Рангелова. Пред Ива и Вени любимата на няколко поколения певица ще представи най-новия си акустичен проект. Какво освен дългогодишно приятелство свързва певицата с големия Георги Христов, ще стане ясно тази събота в ефира на ТV7. Изпълнителката на „Мой стих” ще представи и последния си албум, събрал лайв изпълнения на някои от най-харесваните ѝ песни.

В събота в „Жените говорят” ще гостува роденият във Венецуела немски доктор Волфганг Редка. Д-р Редка е практикувал в едни от най-престижните немски болници и е физиотерапевт, травматолог и реконструктивен хирург. Заедно с Ива и Вени специалистът ще дискутира най-новите техники в третирането на бръчки с хиалуронова киселина.

Зрителите на Терминал 7 ще могат да се насладят на магията на индийския танц заедно с танцьорката и хореограф Капка Кумар. В компанията на Ива и Вени хореографката ще покаже индийски лечебни техники с танц и ще сподели екзотични рецепти от индийската кухня.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделя:

Ексклузивно – фамилията на Капка Георгиева, бивша съпруга на Волен Сидеров;

Феноменът Ивелина Христова;

Човекът-пантонима Красимир Аврамов;

Олимпийската шампионка Тереза Маринова и най-добрата й приятелка Галя Христова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Не пропускайте „Жените говорят“ по TV7 от 12 часа – в събота с Ива и Венета и в неделя с Жени и Мая!

 
По темата: ,