Иво Аръков и Лидия Инджова родят Star Machine по ТВ7

Първото актьорско риалити в България стартира на 4 декември

Иво Аръков и Лидия Инджова са водещите на първото актьорско риалити шоу в България Star Machine, което стартира по TV7 на 4 декември. Иво и Лидия станаха любимци на стотиците кандидати за слава, които са явиха на седемдневния кастинг за Star Machine в Модерен театър, сред които имаше студенти от арт училища и университети, както и хора, които досега не са имали нищо общо с изкуството.

За участие в Star Machine се пребориха 15 души, разпределени в основния отбор, и 9 резерви, които във всеки момент могат да застанат на мястото на всеки един от участниците в основната селекция. Между тях е и ученик в 12 клас, който, заради страстта си към актьорската професия и вярата, че Star Machine е шансът на живота му, ще завърши учебната година като частен ученик.

Продуцентът на Star Machine Биляна Траянова допусна до светлината на прожекторите 16-годишната Теодора, дъщеря на Тодор Трайчев, и нейната връстничка Бистра Окереке. „Пеят и танцуват страхотно, но все още им е рано да влязат в „машината“. Там трудът ще е денонощен“, обеща Биляна.

„Иво и Лидия са невероятна двойка“, коментират водещите на риалити шоуто от екипа на Star Machine.

Иво Аръков се доказа на сцената в „Козата или коя е Силвия“, като още в началото на кариерата си получи комплименти за играта си от великия драматург Едуард Олби, който беше в София за премиерата на спектакъла, режисиран от Явор Гърдев в Народния театър. Иво перфектно партнира на майсторите Михаил Билалов, Бойка Велкова и Юлиян Вергов. Неслучайно Валери Йорданов го покани да снима в „Кецове“. Последваха суперлативи за българския Джош Хартнет и оферта за нашумял сериал, но Иво избра TV7 и Star Machine.

Лидия Инджова, която натрупа слава във филмите Love.net и „Стъклената река“, е сред най-играещите млади звезди на българска сцена. Обаятелното момиче, което е ученичка на Стефан Данаилов, стартира сред най-големите в Народния театър – в „Крал Лир“ с великия Наум Шопов и в „Лека нощ, Патриция“. Лидия има сериозна кариера във Военния театър със „Завещанието на целомъдрения женкар“, „Както ви харесва“, „Откат“, „Чайка“, „След дъжда“, „Да отвориш рана“.

Star Machine ще се завърти в ефира на ТV7 на 4 декември. Избраникът на журито на първото риалити шоу за актьорски таланти ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще замине за студиата в Лос Анджелис, където ще мине по стъпките на знаменитостите от “Кинг Конг”, “Психо”, “Война на световете”, “Джурасик парк”, “Дракула”, хитовия сериал “Отчаяни съпруги”, с преподаватели като Стивън Спилбърг, Глен Клоуз, Кевин Спейси, Сюзън Сарандън, Тим Робинс, сър Бен Кингсли, Анди Гарсия.

 
По темата: , ,