Иво Аръков в Бате Младен – сериал по bTV

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов започнаха снимките на нов сериал. Екипът им вече разполага техниката на северния плаж в Слънчев бряг.

В лентата участват известни и обичани актьори, както и популярни лица от малкия екран. Действието се развива основно на северната ивица в курорта и в луксозните хотели, намиращи се на първа линия до морето. Имената от актьорския състав, както и сценарият още се пазят в тайна.

Наблюдателни фенове обаче издават, че едно от лицата на сериала ще е 29-годишният актьор Иво Аръков. Подсказка за това е и активността му в социалните мрежи, където публикува снимки от терена. „Първи ден от снимките на новия проект „Бате Младен“. Може да видите страстта, отдадеността, мотивацията и огромното вълнение в очите на колегите ми! Много съм щастлив и благодарен, че са влюбени в работата си с мен, както се вижда на снимките“, написа на кадри от Слънчев бряг той.

Друго от попълненията в каста на проекта „Бате Младен“, за който се предполага, че е сериалът на Иван и Андрей, е звездата от „Под прикритие“ Бойко Кръстанов, пише „Монитор“.

По предварителна програма целият снимачен екип на сериала, който наброява близо 70 души, ще се върне отново на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона. Следващите сцени ще се снимат през юли, август и в края на месец септември. Филмовите сюжети отново ще се разиграват на територията на концесионера. Те са информирали стопанина на северния плаж, че на територията му ще се снима филм.

Снимачната програма е доста напрегната, екипът работи по 12 часа на ден. Подготовката им стартира в 08:00 часа сутринта и работата продължава до падането на нощта. Очаква се излъчването на новата поредица да се случи в телевизионния ефир на bTV, с която продуцентите са в тясно сътрудничество, и да започне през пролетта на 2019-а.

Инфо: TVNovellas.blogspot.com