Iyaz завърта „SOLO“ – даваш ли „Replay“ и на този хит?! (видео)

IYAZ – Solo (видео премиера)

С безспорния успех на пилотното парче „Replay”, което достигна върховете на класациите в редица страни, включително Великобритания  и Австралия, Iyaz дебютира на музикалната сцена като една истинска бъдеща звезда.

След като грабна сърцата на милиони фенове с лятното и свежо звучене на първия си сингъл, карибският изпълнител изненадва приятно с новата си песен – „Solo”, в която артистът разкрива емоционалната си страна. И макар парчето да засяга най-вече чувства като тъгата и самотата, неустоимото звучене с карибски привкус превръща тази песен в своеобразен химн на любовта и приятелството.

Пилотният сингъл на Iyaz – „Replay” има огромни постижения в световен мащаб – парчето достигна до 2-ро място в Billboard, като има над 3 милиона сваляния, което моментално го направи тройно платинен. Значими са успехите на песента в класациите на Швейцария, Австралия, Ирландия, Холандия, Нова Зеландия и много други. „Replay” достигна до топ 3 в 11 държави, а в други пет страни парчето попада сред десетте най-добри. Не на последно място, Iyaz се откроява със своя приятен тембър и музикален нюх, които му гарантират световно признание и са безспорен аргумент в полза на новия му хит „Solo”.

Албумът на IyazReplay, излиза на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

А ето го и безспорният хит, Replay: