Избягай от ежедневието и тази седмица – новото по „Фиеста ТВ“

Гледай по „Фиеста ТВ“ в седмицата 9-и – 15-и ноември 2009 г.

Дъф Голдман е способен да превърне в захар дори конни надбягвания

Докато анализаторите още спорят кое при Дъф е по-шантаво – крайният продукт или пътят до него, с Фиеста ТВ можете да се почувствате като част от неговия екип в направата на 25-килограмовата торта-шедьовър за конните гонки в Прийкнес – едно от най-важните събития в Балтимор.

Тортата си има всичко – хиподрум, трибуни, дори петле-ветропокозател. И със сигурност превъзхожда с едно нещо каменния си двойник – става и за ядене.

А ако се чудите кое е най-щурото хрумване за отбелязване на рожден ден на рибар, завършване на стоматолози или церемония по получаване на черен колан по карате, това тортите, които Дъф Голдман измисли за тези тържества.

Собственикът на „Чарм сити кейкс”, тортоубиец и приятел на Фиеста ТВ се връща в ефира – всеки делничен ден от 12:00, 18:00 и 24:00 часа.

Човечеството изпива 400 милиарда чаши кафе годишно

Започнете деня си с чаша кафе!

Започнете гастрономическото си образование с „Какво ядем”!

За да научите, че с вашето сутрешно кафе сте част от милиардите хора по света, които всяка година си доставят удоволствие, равняващо се на общо 400 милиарда чаши кафе.

За да научите, че кафето е втората най-популярна напитка след водата.

И за разберете кой твърди, че кафето трябва да бъде черно като ад, силно като смъртта и сладко като любовта!

И още – каква е разликата между капучино и кафе лате, къде е тайната на еспресото, защо макар да има само два основни вида кафе – робуста и арабика, от смесването им може да получите както най-долнопробен микс, така и божествена напитка.

Всеки делничен ден по Фиеста ТВ от 12:30, 18:30 и вечер от 24:30 часа.

Алън Фингър от „Йога зона” представя упражнения за по-добра концентрация

„Разчистете около себе си и се пригответе за тренировка, която ще промени живота ви!” – с тази реплика на Алън Фингър започва всеки епизод на „Йога зона”.

От ефира на Фиеста ТВ ще научите как да хармонизирате дишането и движенията си, за да можете да се съсредоточавате по-добре, как да стегнете тялото си от глава до пети, за да бъдете заредени с енергия през целия ден.

Всяка сутрин от 06:00, 07:00 и 08:30 часа. И отново и отново – в 13:00 и 14:30 часа на обяд за отпускане и прогонване на стреса вечер – в 19:00 и 20:30 часа.

 
По темата: ,