Изгониха Мика Стоичкова от Денсинг старс

Мика Стоичков и Тодор са отпадналите след изключително оспорваните елиминациите в Седмицата на смеха на Dancing Stars.

В началото на вечерта номинациите помрачиха усмивките на Мика и Тодор, Сани Жекова и Симеон, Албена Михова и Петьо и Нели Атанасова и Наско. Зрителите върнаха смеха на Сани Жекова и Симеон, но останалите двойки трябваше да заслужат своето оставане в шоуто с танц.

След първото изпълнение и силната подкрепа от страна на техните защитници – Маги Халваджиян и Хилда Казасян, Албена Михова и Петьо бяха спасени и ще ни радват със своите танци и през Филмовата седмица в Dancing Stars.

Последва оспорван танцов дуел между Мика и Нели и техните партньори. Нели и Наско представиха абсолютно нов танц с невероятна хореография, която спечели овациите на публиката и похвалите на журито. Оценките на съдиите бяха споделени от зрителите на Нова, които със своя вот решиха, че Мика и Тодор трябва да напусната сцената на най-бляскавото танцувално шоу в българския ефир.

„За мен това шоу беше уникално преживяване. До сега никога не бях танцувала и видях как с всяка седмица моето представяне градираше постоянно“. Това бяха първите думи на Мика след отпадането.

Приказката Dancing Stars приключи за Мика и Тодор, но не и за останалите участници и зрителите. Не пропускайте началото на Седмицата на киното в най-бляскавото танцувално шоу във вторник, 8 април, от 20.00 ч. по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на Nova TV