Изгониха отбора на Мария Илиева от X Factor

Гъмов открива Пламен от X Factor за рок сцената

Бон Джоуви е поводът двамата да се срещнат

Станимир Гъмов е имал изключителен принос за откриването на Пламен от X Factor за рок сцената. Интересното е, че звездата, покрай която двамата се срещат, е не кой да е, а самият Бон Джоуви. Миналата година Пафата, както наричат рок таланта от шоуто, се явява на караоке конкурс, чиято награда са билети за концерта на американската рок легенда. Част от журито на рок надпреварата бил именно Гъмов, който още тогава му става фен.

Фен на Пламен се оказа и още един рокаджия – Мартин от първия сезон на X Factor, който призна пред камерата на шоуто, че не пропуска лайф, в който да подкрепя своя приятел. За пореден път вчера вечер Хелоуин концертът даде възможност на Пафата да покаже своята специфична рок бленда с песента на G.U.N Word Up, заради която Любо го оприличи на Алис Купър.

И друг участник се чувстваше комфортно с рок изпълнение – момичето, което обожава R’nB – Ана-Мария. Тя се представи изключително артистично с Bring Me To Life на Evanescence, а Саня я определи като „кръстоска” между дете и графиня. „Звездно“ присъствие видяхме от Нелина, а Иван буквално „завърза” момиче на сцената заради артистичното си превъплъщение за хита Love Me Again. Наско раздвижи сцената с дяволско изпълнение на Jump Around на House Of Pain, а Саня завидя на избора на песен на Таня – Wrecking Ball на Майли Сайръс. Достоен финал на Хелоуин вечерта сложиха група зомбита, част от изпълнението на Жана – Zombie на Cranberries.

Ана-Мария:

Иван:

Жана:

Пламен:

Таня:

Теодора:

Не толкова добри отзиви получиха Теди, Мартин и любимката на малки и големи – Людмила. Според журито, песента на Риана Diamonds определено не е била подходящият избор за 62-годишната участничка, която на свой ред се защити, като каза, че все пак трябва да може да пее и песните, които харесват нейните внучета.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Людмила:

Мартин:

Яница и Глория: „Щастливи сме, че стигнахме дотук”

„Музиката за нас започва сега!”, допълниха близначките

„Много близо до завършени изпълнители, въпреки че никога не са стъпвали на сцена. Всеки път изненадвате и имате нестихваща енергия” – въпреки тези думи на журито, Яница и Глория отпаднаха от X Factor. Fighter на Кристина Агилера беше песента, с която се изправиха срещу Нелина и според Мария направиха най-силното си изпълнение.  По този начин певицата Илиева остана без нито един участник в своя отбор, за разлика от колегите си, чиито отбори все още са почти без отпаднали певци.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Отново журито не успя да стигне до решение, след като Саня и Заки подкрепиха Нелина, която представи вечния хит на Уитни Хюстън I Will Always Love You, а Любо и Мария застанаха зад Яница и Глория. Така зрителският вот отново беше решаващ и „изгони” участника с най-малко гласове.

Веднага след шоуто Мария Илиева заведе Яница и Глория на участие на Криста, където се забавляваха до сутринта. Пред водещите на „Събуди се” Рада Богданова и Антон Андонов двете признаха, че са щастливи, че са стигнали дотук. Сълзите, с които се разделиха с X Factor и които успяха да разплачат дори водещите и Саня, са били и от щастие заради това, че са изживели тези четири месеца, изпълнени с музика и нови приятелства.

„Преди шоуто не сме предполагали, че ще имаме такава невероятна възможност да се изразяваме с най-силното ни оръжие – музиката. А музиката за нас започва сега!”, споделиха двете за своите фенове.

Гости в последното издание бяха Рафи, Лео и Играта:

 
По темата: ,