Изненада: Райна скъсала с Коцето, не обратното – видео

Поп-фолк певицата Райна отново търси любовта, призна тя в телевизионно интервю за „Преди обед“ по bTV. Иска да намери някой, който да я накара да се развълнува, да обсеби мислите й и да копнее да го вижда отново и отново.

Изпълнителката на „Монахини будни няма“ Райна отново се оглежда. Изискванията й към човека до нея са съвсем прости – да е отговорен и силен. Трябва да може да я накара да се почувства жена, да обсеби мислите й, да я развълнува и да й се иска да го вижда постоянно.

В миналото имала човек, който да е заемал такова място в живота й, само че това не бил колегата й Константин, с когото имаше връзка цели пет години. Всички мислеха, че двамата ще останат заедно завинаги, но в един момент чувствата им изстинали и отношенията им се превърнали в пълен фарс. Според нея имало зърно истина, че са се разделили заради чужди хора. “Но истинската причина е, че чувствата ни изстинаха. Аз направих крачката…”, категорична е певицата.

„Нямам човек до себе си“, призна Райна, като допълни, че се надява да срещне човека, който да я направи много щастлива. Не се отчайва, защото е сигурна, че любовта ще я намери. “Не се отчайвам, рано или късно ще се появи”, мечтае Райна.

За нея една връзка, ако не я удовлетворява, се превръща в някаква преструвка. Гласивитата брюнетка се дразни от спекулациите в медиите по неин адрес, но нищо не може да направи. Не съжалява за нищо, което й се е случило в живота.

По информация на BLife

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,