Израелски пичове пеят песните на Крум, Номер 1 са! (+ВИДЕО)

Песни на Крум оглавиха класациите в Израел

Израелски изпълнители купиха правата за песни на изпълнителя

Израелски певци купиха песни от репертоара на Крум. Хитовете „С близалка в ръка” и „Да свършим” вече звучат и в Израел в изпълнение съответно на Dudu Aharon и Regev Hod. Песните са по музика на Оцко, чийто изключителен представител за целия свят е „Ара мюзик”.

И двете песни са композирани за Крум и са част от албума „Не друг, а аз”.

„Когато разбрах, че цели две песни от моите са избрани от топ изпълнители от друга държава, бях много поласкан. Оцко създава изключително качествена музика и това се забелязва и извън нашата страна”, споделя Крум.

Освен като кавър, „С близалка в ръка” звучи и в изпълнение на Крум в Израел. Песента е попаднала в Топ 10 на най-ротираните песни от Източна Европа и Балканите в радио и телевизионния ефир в годината й на издаване в България. Звездата на „Ара мюзик” има и предложение за дует, който ще бъде факт тази година и ще бъде включен в следващия му албум.

„С единия от изпълнителите общувам и той е изключително впечатлен и от клиповете”, допълва Крум. „С близалка в ръка” е под режисурата на Николай Нанков, а „Да свършим” е с видеореализация от промоцията на последния му албум.

ОРИГИНАЛЪТ на Крум:

РЕМИКСЪТ на израелците:

 
По темата: