„Извини се бе“ на Керанов & Маната и Стз отбора – видео и инфо

Гледай Керанов & Маната ft. Стз отбора – Извини Се Бе онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=IDWjJCgR56s

Един хит окупира за втори ден първото място VBOX7. И няма как да не е така, щом пред ушите и очите ни е нещо нечувано на българската сцена. Уикипедия твърди, че „Музикалният театър или мюзикълът е вид сценично изкуство, характерно за 20 век, което комбинира елементи от живото музикално изпълнение, танца и театъра.“. Вижте „Извини се бе“ на Керанов & Маната и Стз отбора – тази лента покрива всички критерии, с изключение на времевия континуум.

„за пръв път ги чувам тези и са 10 пъти по добри от останалите БГ рапъри!“ – гласи популярен коментар към забавния шедьовър.

Кои са Керанов, Маната и Стз отбора?

Владислав Керанов е от град Стара Загора и се занимава с музика от 2008 година. Прави хип-хоп и рап, но понякога се пробва и със саундтрак и оркестрални композиции.

Младен Иванов A.K.A. MD MANASSEY A.K.A. Manata е роден на 21.02.1980г. в гр. Добрич, живее в Стара Загора. Музиката е любимото му хоби, с което се занимава по-активно от 2007 г.

Manata & Keran Kenobi Facebook – https://www.facebook.com/manata.keran

СтЗ Отбора съществува като хип-хоп група от 2006 година и също се развива в Стара Загора. Състои се от Сликти, Ко,пи?, The D и Ниския. Наскоро членовете на рап формацията открито се обявиха срещу наркотиците и най-вече срещу прокламирането на дрогата в песните на техни колеги. По този повод СтЗ Отбора предвиждат специално турне тази година, което да популяризира спортните занимания сред младежите.

СтЗ Отбора Facebook – https://www.facebook.com/stzotbora.bg

 
По темата: