James Blunt клипира „I’ll Be Your Man“ на пук на крадците! (+видео)

James Blunt с клип към новия си сингъл “I’ll Be Your Man” от последния албум “Some Kind of Trouble”

Концертният клип беше завършен, въпреки че част от записания материал за него беше откраднат по време на турнето на James Blunt

Клипът към четвъртия сингъл на James Blunt – “Ill Be Your Man от последния албум Some Kind of Troubleе записан по време на турнето на певеца, което започна в Европа, премина през САЩ, Канада и Австралия и ще се завърне на Стария континент на 14-ти юни.

На 9-ти май стана ясно, че някой е откраднал багажа на оператора на James Blunt, докато той е бил в Рино (Невада) за концерт от турнето. Blunt публикува на своя профил в Twitter послание с молба записите да бъдат върнати, дори крадецът да е решил да запази за себе си останалата техника, защото тя е застрахована. „Но заснетият материал е незаменим!”, пише Blunt в съобщението си.

Няма информация някой да е върнал багажа на оператора, но явно загубата на незаменимите кадри не е спряла James Blunt все пак да направи своя нов клип с кадри от турнето.

Ill Be Your Man възпява физическото привличане като предпочитано пред думите, клишетата, дилемите в любовта и трудностите в живота. Клипът от своя страна показва химията между James Blunt и неговите верни фенове и публика – както и групата, с която обикаля света за концертите по случай новия Some Kind of Trouble.

Some Kind of Trouble е на българския музикален пазар, благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 
По темата: