Jason Derulo / Watcha Say – внимавай, ще се влюбиш в този хит!

Jason Derulo – Watcha Say – песничката, която завладя като ураган класациите!

Първият официален сингъл на младия изпълнител Jason Derulo – „Watcha Say”, продуциран от J.R. Rotem вече превзе класациите по цял свят. Със своя несравним талант и професионализъм, Jason Derulo е на път да щурмува музикалния свят!

Едва на 19 годишна възраст, роденият във Флорида Jason вече е усетил вкуса на голямата слава, към която много от ветераните в музиката се стремят. Mакар още в началото на звездния си път, изключително талантливият изпълнител и композитор вече е работил с имена като Lil Wayne, Sean Kingston, Betty Wright и Danity Kane.

Като артист той е делил една сцена с имена от ранга на T-Pain, Akon и Mims. Силното му сценично присъствие, заслужило признанието както на публиката, така и на критиката, е една от причините той да е един от най-търсените млади изпълнители в момента.

След дълго ухажване от страна на звукозаписните компании, Jason Derulo решава да обедини сили с мултиплатинения музикален продуцент J.R. Rotem (работил с имена като Sean Kingston, Rihanna, Rick Ross, Leona Lewis, Dr. Dre и др.) и лейбъла му Beluga Heights/ Warner Bros Records. В момента Jason работи усилено по дебютния си албум, който се очаква да излезе идната 2010 година.

Jason Derulo – Watcha Say е в българския радио и ТВ ефир от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Виж клипа, в който ще се влюбиш и ще започнеш да си припяваш! 🙂