Juan Alvarez от Ялта „яхва“ ефира на Нова – Warm Up

Резидентът на Yalta Club Juan Alvarez стартира предаването Warm Up по Радио NOVA

В четвъртък на 24. 11. 2011 г. в ефира на радио NOVA за първи път ще прозвучи най-горещото house Warm Up парти на живо. Точно в 22ч. на 101. 7 FM и онлайн е първото излъчване на предаването на добре познатия на българското парти общество диджей от Yalta Club – Juan Alvarez.

Juan Alvarez започва да се занимава професионално с диджействане още през 1994 година, като първоначално пуска в малки клубове, където усъвършенства завидните си в момента умения зад пулта. Няколко години по-късно – през 1997 г., покрай музиката на артисти като Orbital, Peter Rauhofer и Boy George, Juan Alvarez открива новата си страст – house музиката. Именно по това време, той формира и своя уникален стил и разпознаваем профил на добър house DJ до най-малката прецизност – принос за това има и музиката на идолите му Danny Tenaglia и Underworld.

Juan Alvarez е канен често за основен DJ в много известни за времето си клубове, а преди няколко години става резидент и на един от най-добрите клубове не само в България, но и в света – Yalta Club. Феновете на електронната музика са имали възможността да го чуят да подгрява на много големи партита – като тези на световноизвестните – Roger Sanchez, Pete Tong, Mark Knight, Fedde Le Grand, Hernan Cattaneo, както и на събития като Solar Summer Festival.

Убедени в качествения и запомнящ се „warm up“, който Juan Alvarez прави, екипът на радио NOVA го покани за месечно предаване в ефира си. Очаквайте неподражаемия му groovy, funky, techy house Warm Up всеки последен четвъртък от месеца от 10 вечерта до полунощ на честотата на радио NOVA.