Кадри на Re:TV се прехвърлиха в PRO.BG; очаквай на 5 юли


НОВИНИТЕ НА PRO.BG С ТРИ СПЕЦИАЛНИ ЕМИСИИ В ИЗБОРНИЯ 5 ЮЛИ

ПРЕДИ СТАРТА НА БЛОКА ОТ 7:00 ЧАСА НОВИНАРСКИЯТ ЕКИП НА МЕДИЯТА СЕ УВЕЛИЧИ

В деня на изборите за парламент (5 юли, неделя) новините на PRO.BG ще имат три специални емисии.

Основната емисия ще остане както обикновено в 18.45 часа. Освен нея, екипът е подготвил още две специални емисии, които ще са както следва – в 21.30 часа, с продължение от един час и от 00.30 часа, която ще трае 30 мин.

Водещ в студиото на Новините ще бъде Валентина Войкова, Диана Радева ще дискутира резултатите от изборите със своите гости в студиото в НДК, а Лилияна Боянова ще предава от ЦИК. Репортерите на PRO.BG ще се включват директно от няколко града в страната, сред които Кърджали, Кюстендил и Варна, където се очакват едни от най-сериозните сблъсъци.

Междувременно Новините на PRO.BG могат да се похвалят и с новите репортери, които се присъединиха към екипа през последния месец. Сред „новите в професията репортер на PRO.BG” са четири дами – Мариета Николаева, Александра Кръстева, Елица Попова, Вяра Деянова и други.

Мариета Николаева (на снимката горе) е родена на 9-ти ноември 1978 г. в София. С криминална журналистика се занимава от 11 години в различни печатни издания. През март 2002-ра се присъединява към екипа на Нова телевизия. Има няколко награди – за борба с наркоманиите, за безопасност на пътя, а през 2006-та получава и приза „Достойните българи“ за разследванията й на корупционните схеми в КАТ.

Александра Кръстева, Елица Попова и Вяра Деянова се разделиха с RE:TV, за да се присъединят към PRO.BG. Там Алекс е отговаряла за ресор Столична община, образование и ПП Герб, Елица е била водеща на новините и репортер, а Вяра – репортер и водещ на сутрешния блок и новини.

 
По темата: ,