Как амишите живеят без ток и коли – шокиращо по TLC

Контрастите на американската действителност по TLC

„Да напуснеш общността на амишите” по TLC изследва разликите в културите и субкултурите в САЩ. Амишите живеят в свят, в който думата „простота“ се счита за комплимент. Те са група от строго патриархални и религиозни хора, които не желаят да приемат съвременните удобства и модерни технологии. Сами осигуряват храната си, като отглеждат животни и растения. Живеят в изолирани общества, като най-често населяват щатите Пенсилвания и Охайо.

Предаването „Да напуснеш общността на амишите” по TLC проследява какво се случва с група от хора, които напускат затвореното общество и менонитите и за първи път се потопяват в живота на Ню Йорк.

Ейб, Ребека, Кейт, Сабрина и Джеремая откриват, че животът в изгнание е доста по-труден от очакваното. В новите епизоди на предаването „Да напуснеш общността на амишите: Прекрасният нов свят” те отново са заедно, за да започнат отначало. Те ще се изправят пред демоните си в Сарасота, Флорида, където се намира най-голямата общност на настоящи и бивши амиши. Тук изгнаниците многократно ще преживеят културен шок, ще се изправят пред нови предизвикателства и ще направят неочаквани открития.

Времето лети и меденият месец на младоженците Ейб и Ребека приключва, а на негово място идва реалността на изолацията и отхвърлянето. Как ще се справят всички с живота извън големия град?

От понеделник (19 август), 22:00 ч.

 
По темата: