Как да познаем козметика менте?

На 4 ноември (петък) от 10:00 часа магазинно-информационното предаване „Преди обед“ ще даде съвети на зрителите на bTV как да познават козметиката менте. Кои са вредните съставки, за които не знаем и страшни ли са парабените? От анкетата на Маги Желязкова ще стане ясно колко средства отделяме месечно за козметика, как я избираме и дали често попадаме на некачествени продукти. Гости в студиото ще бъдат дерматологът д-р Биляна Мирчевска и козметичният редактор на българско женско списание Димитрина Шишкова.

Ива Атанасова ще срещне зрителите с Нели от „Стъклен дом“, ще надникне в дамската й чанта и ще си поговорят за това как актрисата поддържа кожата си.

Екипът на „Преди обед“ ще погледне по малко по-различен начин към темата „Какво е модерно?“. В студиото Ива Атанасова и Елена Розберг ще обсъдят три аспекта на модата, разгледани в три видеоматериала.

Кой ни казва кое е модерно и кое не? Кои са т.нар. „тренд сетъри“ – хора, които определят бъдещите тенденции в начина на обличане, в продуктите, които купуваме, в това, което искаме да гледаме по телевизията и т.н.

„Преди обед“ ще разкаже историята на момиче, направило първата си татуировка на 13 години. Днес картините по тялото й са се умножили многократно и тя съжалява за някои от тях. Репортерите на предаването ще потърсят и мнението на татуист, който освен, че ще дефинира модните тенденции при татуировките в момента, ще увери зрителите на bTV, че има правило да не татуира никого под 18 години.

Жоро Тошев ще ни запознае с българката, топ модел в Милано – Силвия Димитрова, която ще разкаже как е стигнала до модната столица, през какви трудности преминават моделите там и как родителите й възприемат нейната работа.

В третата част на „Преди обед“ по bTV шампионът по ендуро, или екстремен мотоциклетизъм, Николай Куманов ще ни разкаже за победите, за адреналина, за контузиите, за тръпката. Във видео материал на Ралица Стефанова зрителите ще видят как един баща се отнася към екстремното хоби на сина си.

Гледай видео запис от предаването онлайн