Как да си разнообразим лятната отпуска – „Денят започва“

„Денят започва“ на 20 юни:

Как се защитават потребителските права на хората, които използват услугите на обществените превозвачи? Къде да се оплачем, ако сме недоволни от обслужването на автобусните фирми? Отговорите – малко след 7:30 ч., на живо в „Денят започва“.

Какво се случва в съдебната власт и докъде ще доведат конфликтите в системата – дебат с участието на журналистите Светослав Терзиев (в. Сега), Богдана Лазарова (Дарик) и Петя Владимирова (в. Дневник).

След ареста и освобождаването на д-р Атанас Кръстев от либийската полиция – как се прави дипломация по време на война, повтаря ли се историята със съдебната сага по освобождаването на българските медици, докъде стигна военната операция в Либия – коментар от Владимир Чуков и Георги Милков.

Европейски пари за българските села – как в България се стимулира развитието на селските райони и какви мерки взема Министерството на земеделието, за да не се губят средства от еврофондовете – зам.-министър Светлана Боянова, гост на „Денят започва“.

Идеалната почивка на българите – умеем ли да си почиваме, за какво използваме свободното си време и какво да изберем за разнообразяване на лятната отпуска – разговор с Любомир Панковски от Асоциацията на туристическите агенции, психолога Антоанета Христова, и председателя на Асоциацията за алтернативен туризъм Любомир Попйорданов.

Малко след 8:30 ч. – специалните пратеници на БНТ в Гърция Аделина Радева и Огнян Колчаков – за размириците в гръцката столица, за опита за нападение срещу екипа, за последиците от политическата и социалната криза в съседната страна – само в „Денят започва“.

Видео запис от предаването ще откриете тук.