„Как го правиш“ на Ники Манолов и Гери Дончева – видео премиера

12 март беляза премиерата на клипа към песента „Как го правиш“ на Ники Манолов ft. Гери Дончева, която се състоя в BEDROOM PREMIUM CLUB в столицата.

Парчето е многообещаващо – музиката е на Влади Ампов-Графа, мастеринг и смесване на Мага, аранжимент Светлин Къслев, а текстът е на Графа, Гери Турийска и Георги Енчев. Продуцентът на песента е Жокер Медиа, а „Как го правиш“ прозвуча за пръв път в ефира на БНР на празничния концерт по случай рождения ден на медията. Песента звучи вече и в ефира на любимите български радиа: БГ Радио, Дъ Войс, Дарик, Сити, Енджой, Енерджи, Фреш, БНР и други.

От „Шоуто на Слави“ обичат да са първи и именно там беше телевизионният дебют на песента, която е в челните позиции на музикалните класации в радиата за изминалите две седмици.

Видеото към „Как го правиш“ е режисирано от Йордан Петков, който има над 800 клипа зад гърба си. Стилист е талантливият български дизайнер Искрен Лозанов, който направи и токовете на едни от обувките на Гери Дончева за клипа. Той е правил и дрехи, появили се дори в клип на Бийонсе. И други български дизайнери се включиха в създаването на специални костюми за визиите на Гери: Поля Кинова за ПАЛОМА ФЕШЪН, ДАНИ ШУУЗ, Маури и Вили, Анриета Неделчева, Десизо Монни и КВЯТ.

Гримът е дело на Джули Ангелова, за косата се погрижи Любен Николов за салон ЛУКСОР, а модерният маникюр бе сътворен от Рени Цветанова.

„Сватбен център София“ облякоха Ники в зашеметяващия бял костюм във видеото.

„За мен е щастие да работя с Гери Дончева, тя се отнесе с професионализъм към проекта и с лекота направи студийния запис“ споделя Ники Манолов, който е любимец на Лили Иванова. Гери пък от своя страна споделя радостта си от съвместната им работа: „Радвам се, че бях поканена да съм част от този проект, че имам възможността да работя с нови хора и то с такъв професионален екип. Смятам, че ценителите на българска музика ще бъдат приятно изненадани от клипа.“

В клипа участва и бял автомобил, който е вкаран в България ден преди снимките.