Как изглежда А групата без коментар? Участвай в експеримента на RING.BG!

„ТИ КОМЕНТИРАШ С А ПЛЮС”

Всеки делничен ден от 16:00 часа повторения и зрителски коментари на мачовете от А група само по RING.BG

От този понеделник, 30 август, RING.BG ще зарадва всички привърженици на родния футбол с новата си инициатива „А ПЛЮС” и уеб версията „ТИ КОМЕНТИРАШ С А ПЛЮС”.

Всеки делничен ден от 16:00 часа зрителите ще имат възможността да проследят в ефир повторенията на мачовете от А група, но без коментар. Двубоите ще се излъчват с неподправения, автентичен звук от стадиона, а това ще даде възможност на българските феновете да усетят истинската атмосфера по родните терени и реакцията на всички присъстващи по трибуните.

Със старта на А ПЛЮС, RING.BG и уеб сайта на медията дават уникалната възможност на зрителите да гледат отново положенията и спорните ситуации в дадена среща и сами да коментират и да изкажат своето мнение за всичко, случващо се на терена по време на самия двубой. Мястото, където феновете ще могат да изкажат и напишат своя коментар е специалната рубрика на www.ring.bg – “ТИ КОМЕНТИРАШ С А ПЛЮС”.

Така, всеки футболен привърженик ще гледа повторението на мача на любимия си отбор или на най-големия му опонент и едновременно ще има възможността да изкаже и своето мнение директно на уеб сайта на телевизията. Първата среща от А ПЛЮС е Черно море  – Черноморец.          Дайте своя коментар за мача!

„А ПЛЮС” започва този понеделник, 30 август, точно в 16:00 часа само по RING.BG и на www.ring.bg

 
По темата: