Как Кали плажува и пее по морето – очаквай „Това е България“

Кали остава край морето до септември – гледай „Това е България“ по Планета

До средата на септември е планувала да остане край морето Кали. През уикенда певицата се срещна с екипа на предаването “Това е България” в Слънчев бряг и сподели, че тук много й харесва, жегата е по-поносима и тя с удоволствие би останала по-дълго време в курорта заедно с двете си деца.

От Слънчев бряг на Кали е по-удобно да поема различни морски концерти, а в свободното време предпочита сянката и прохладата на огромната си тереса пред блъсканицата на плажа и в крайбрежните капанчета.

Жорко и Марк, двамата сина на певицата, също предпочитат морския бряг пред София. По-малкият тича на воля по пясъка, а баткото предпочита компанията на тийнейджърките, които тук са в изобилие. Компания му прави и щерката на Глория, Симона, която с именитата си майка също прекарва горещите августовски дни край морето.

За емоциите по Черноморието, за предпочитанията на Кали към плажовете и къде се излага на слънчеви ласки, може да гледате в началото на септември в “Това е България” – телевизионната поредица, която ви отвежда до най-красивите кътчета на България.

Инфо и снимки: Planeta.TV