Как Карл Кокс изцеди електронна София (снимки + видео)

Над 6000 танцуваха с Карл Кокс и Метрополис навръх Гергьовден в София

Помитащо, мощно, разтърсващо…титанично  – думите са слаби да опишат четвъртото гостуване в България на легендарния Карл Кокс.

«Шоколадовият Буда» успя да нажежи на макс атмосферата в Зимния Дворец на Спорта и подобно на вулкан да вдига градуса на емоциите от качването си на пулта до края на 4-часовия си сет в София миналата сряда.

Обявеният през 2008 година от читателите на английското списание MIXMAG за най-добър диджей за последните 25 години доказа за пореден път, че нито една от многобройните му титли не е случайна.

Хипнотизирайки с всеки следващ трак многохилядната си публика, която реагираше с вдигнати ръце и на най-малкия  му жест, техно гуруто не остави и един човек да напусне дансинга до 6 сутринта.

«Българската публика е уникална – винаги усмихната и танцуваща» – каза легендарният диджей при Иван и Aндрей. Именно заради нея и заряда които носи, Карл беше избрал българската си дата, за да запише целия си сет и да го излъчи в собственото си радио шоу Global – радващо се на над 8 милиона слушатели по целия свят всяка седмица. Часове след гига си за Метрополис, световно известният диджей постна благодарствено послание към промоутъра и публиката си в България на официалната си страница в мрежата  Фейсбук, където и днес продължават да валят благодарности, пожелания и емоционални оценки от феновете му за уникалното парти в София.

Видео от Carl Cox в София: