Как Константин заведе бременната си изгора в „Горещо“ (ВИДЕО)

Константин: “Надявам се да бъда добър баща”

В събота Константин и бременната му бъдеща съпруга, Надя, гостуваха на Венета Райкова в предаването “Горещо” на Нова телевизия.

Пред водещата двамата разкриха подробности за бъдещата си сватба, която ще се състои на 17 септември, за бременността на Надя и за бъдещите си планове за щастлив семеен живот. Датата на важното събитие съвсем не е избрана случайно – 7 е любимото число на Коце, а 1 – на Надя, която пък на определената за сватба дата празнува и своя имен ден.

“Надявам се да бъда добър баща”, сподели Коцето, и допълни че за него полът на бебето не е от такова значение, но много би се радвал да има дъщеричка, тъй като в цялата му фамилия до момента се раждат все мъжки рожби.

Венета Райкова подари на бъдещата майка Надя специална книга със заглавие “Какво те чака, докато чакаш дете“, като пожела на Константин той също да “хвърли един поглед” върху написаното вътре и най-вече върху главата, посветена на бъдещите татковци.

На въпроса дали не го ревнува от многото фенки, които има, Надя отвърна, че изобщо не е ревнива и че Константин я е спечелил с доброто си сърце и веселия си характер.

Инфо: Planeta.TV

Горещо 26.06.2010 (цялото предаване)