Как ни манипулират и използват, докато сме в интернет?

На 14 май, събота, във „Факторът Кошлуков“ по ТВ7:

Ексклузивно интервю с кмета на София Йорданка Фандъкова.

Трябва ли да гласуват българите зад граница? Защо хората, които не плащат данъци в България, ще казват кой да ни управлява и да харчи нашите пари? В дебат – народните представители от „Коалиция за България“ и ГЕРБ Мая Манолова и Димитър Лазаров.

След поредния доклад с критики към съда, питаме възможно ли е да има справедливост в България? Ще доживеем ли ден, когато министри и олигарси ще бъдат зад решетките? Разговор по темата със съдия Нели Куцкова и адвокат Емилия Недева.

Сами ли сме, когато застанем пред компютъра? Как ни манипулират и използват, докато сме във виртуалното пространство? Гости в студиото ще бъдат психологът Ани Владимирова, пиар експертът Максим Бехар и рекламният специалист Красен Кралев.

Завръщането на царя, или „Неразказаните истории на Георги Марков“ – еп. 6

Защо нямаме доверие в съдебната система у нас? Коментар от адвокат Стефан Атанасов.

Мързелива нация ли сме? В челен сблъсък по темата Сашо Дойнов и Стела Богомилова.

Едно от емблематичните лица на българската рок сцена – Дичо – в откровен разговор за новите си музикални проекти.

Очаквайте пряко включване от националния кастинг за конкурса „Мис България 2011“, който е част от веригата „Мис Свят“. Кои са претендентките за короната?

В рубриката „Първи дами“ гостува съпругата на председателя на 38-ото Народно събрание и бивш министър на вътрешните работи Йордан Соколов. Какво мисли Ева Соколова за първите дами на България?

След тревожната статистика, че България е на едно от първите места по затлъстяване и сърдечносъдови проблеми, търсим решението на проблема от диетолога Ипократис Пападимитракос.

Гледайте ни от 9 ч. само по TV7.

Виж видео запис от предаването