Как приемни родители „вдигнаха ръце“ от Кристиян – „Такъв е животът“

Какво кара една жена да се откаже от грижите за дете, на което е станала приемен родител – само в „Такъв е животът: Приемни семейства” на 6 февруари по bTV

Тази неделя в поредния епизод на документалната поредица, съвместен проект на bTV, УНИЦЕФ и Супернова медия, зрителите ще станат свидетели на неочакван развой на събитията около героите на „Такъв е животът”.

В Търговище настъпва обрат в решението на Тони  да се грижи за малкия Кристиян. Приемната майка с огорчение споделя пред камерата на предаването какво я е накарало да върне настанения само преди дни в нейното семейство Кристиян отново на социалните.

Оказва се, че шестгодишното момче е много буйно и е неподходяща компания за малката Галя. Социалните приемат решението на Антоанета за правилно. Те са затруднени да открият ново приемно семейство, защото поведението на момчето стряска други желаещи да се грижат за него.

Така след два неуспешни опита, Кристиян сам проявява интерес към едно от семействата, които са готови да го приемат. В приемния родител Иван малкото момче вижда своя истински баща и започва постепенно да показва и добрите черти от характера си.

Иван (на снимката горе, с Кристиян) споделя, че момчето не е лошо, но заради чуждото влияние е станало дете на улицата. Пред какви изпитания се изправя приемният родител, дали Кристиян ще успее да пребори „дивото” в себе си, ще стане ясно тази неделя, 6 февруари, от 11.00 часа в „Такъв е животът: Приемни семейства” по bTV. (

За малката Севинч предстоят силни преживявания. Приемната й майка я приготвя за важна среща с биологичните й родители (бащата – на снимката долу), които в продължение на една година не са търсили контакт с нея. Галя е притеснена, защото знае, че срещата е стъпка към връщане на момичето при истинското й семейство. Тя води малкото момиче в социалния център и не е изненадана от неговата реакция. Как Севи посреща истинската си майка и с какво Галя трябва да се пребори, зрителите ще разберат тази неделя само по bTV.

Семейство Франгови са сбъднали мечтата си да живеят далеч от градския шум. Преди година те се местят в пернишкото село Кошарево, където Пламен единодушно е избран за кмет. Той и съпругата му обаче имат още една мечта – да станат приемни родители и да дадат по-добър живот на едно изоставено дете. Двамата ще разкажат историята си ексклузивно за „Такъв е животът: Приемни семейства” по bTV.