Как се хранят поп-фолк кралете? Яж Топ 50 в „Кулинарен Журнал“!

Фолк-величия сменят микрофона с черпак – любимците на народа готвят пъдпъдъци, морски дарове и … мусака

В специалното издание на „Кулинарен Журнал” – „Топ 50 кулинарни фолк хита” най-обичаните фолк изпълнители на България издават рецептите на своите кулинарни изкушения.

Десислава, Галена, Емануела, Софи Маринова, Сашка Васева и техните колеги издават любопитни подробности директно „от кухнята“ –   както за своите кулинарни, така и за личните си предпочитания и пристрастия.

Феновете на Ерик ще научат, че освен да рисува, той умее и да приготвя пъдпъдъци с индийски сос от праскови и джинджифил.

Крум пък залага на салатите, които му помагат да поддържа перфектната си форма и да партнира подобаващо на балетния си състав.

Почитатели на традиционните български ястия са Тони Стораро, както и Борис Дали, който специално за изданието приготви печени хапки от агнешко месо по стара фамилна рецепта.

В кухнята на „Кулинарен журнал“ се изявяват също Джина Стоева и Кали, които споделят рецепти на вкусни ястия, присъстващи често на домашната им трапеза.

В типичния си провокативен стил Галена разкрива, че приготвя на любимия си Галин еротична пица, но по-често го храни… с мусака.

Специалното издание „Топ 50 кулинарни фолк хита“ на „Кулинарен Журнал” е на пазара от 21 май.

 
По темата: ,