Как се обира банков трезор – „Под прикритие“ (+видео)

Новият епизод 6 на „Под Прикритие”

Мартин е натоварен от Джаро да ръководи обир на банков трезор, в който ливански бизнесмен държи извънредно ценна вещ. В това време Попов разследва фирма, свързана с бизнеса на Джаро по доказателства, събрани от Мартин. Докато агентът под прикритие и останалите от групировката извършват обира в трезора, алармата се задейства и те попадат в  капана на полицията. Как ще се измъкнат от ситуацията, какво ще открие Попов и ще успее ли Мартин да запази прикритието си…..тази неделя от 20.45 ч. по БНТ.

За сцената с обира, екипът на сериала е построил точно копие на банков трезор, станал печално известен с обира му преди години. Самият обир пресъздава действителен грабеж на популярна банка, случил се в София преди време.

Свободни боеве и показни убийства

Тази седмица „Под прикритие” заснеха още екшън сцени от предстоящите епизоди. В една от тях зрителите ще видят героите от хитовия сериал в сцени на свободни боеве. За целта в столичния клуб Син Сити беше изграден професионален ринг за ММА боеве, със специален под и оригинални размери. В битките се включиха и професионалните бойци Слави Славов (спаринг партньор и треньор на Долф Лундгрен) и Станислав Недков – Стъки.

В следващите епизоди ще станем свидетели на преследване с коли, взривове и едно показно убийство в центъра на София!

Запис от епизода ще намерите тук.

Видео анонс: