Как се печелят 10 000 лв. от ТВ7? Запис от „Перфектна памет“!

Голямата награда от 10 000 лв. беше спечелена в гейм шоуто „Перфектна памет” по TV7

Във вторник, 3 май в играта „Перфектна памет” по TV7 участници от София спечелиха голямата награда от 10 хиляди лева в първото у нас състезание по памет. Финансовият консултант Георги Тортев и неговата приятелка Росица показаха завидна концентрация и наблюдателност и бързо елиминираха противниковия отбор.

Георги Тортев е на 29 г., а приятелката му Росица – на 23. Перфектната памет на Георги се проявява още в ранна възраст – едва на година и половина той запаметява цяла детска книжка.  Неговата приятелка Росица, която работи в областта на рекламата, също демонстрира отлични способности в четирите кръга на играта и така двамата успяха да се доберат до голямата награда.

Гейм шоуто „Перфектна памет” стартира в ефира на TV7 в началото на април и се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20 ч. Това е първата телевизионна игра у нас, която има за цел да тества наблюдателността и концентрацията на участниците, а не техните знания.

В първите издания на играта сили по памет премериха и много популярни личности като Силвия и Теди Кацарови, Миа Сантова, Емил Кошлуков, Николай Бареков, Георги Мамалев, Владимир Каролев, Румънеца и Енчев и др.

Запис от шоуто: http://tv7.bg/news/315522.html

http://tv7.bg/news/315512.html

http://tv7.bg/news/315502.html

 
По темата: