Как се случва чудото ин витро – гледай екипа на N-Joy по bTV

Радио NJOY отправя апел към бъдещите родители от ефира на bTV

На 19 май националната социално – информационна кампания на Радио N-JOY и Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“ – „Имам шанс да се родя” ще влезе в студиото на предаването „Денят е прекрасен” по bTV, за да внесе яснота около едни от основните теми, касаещи проблемите със зачеването.

Колко важно е да бъдеш информиран? Какви са най-честите заблуди около донорството? Трябва ли да има ограничение във възрастта за ин витро? Какво представлява яйчниковият резерв?

На тези и други въпроси ще отговорят водещата от „Сутрешният екипаж на радио N-JOY” – Нейа и д-р Явор Владимиров от ин витро клиника „София“. Гостите са си поставили за цел да отправят своеобразен апел към всички бъдещи родители и хора с репродуктивни проблеми да търсят профилирана лекарска помощ и да се информират, а не да губят ценно време, което често се оказва решаващо.

Идеята на националната кампания „Имам шанс да се родя”, която стартира на 20 април 2010 година, е посредством професионализма и опита на лекарите от Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“ и ефира на Радио NJOY, да се постави началото на една социално отговорна инициатива за компетентно здравно информиране на българската жена за проблемите, до които може да доведе липсата на информация.

В края на съвместната кампания, Радио NJOY и Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“ ще изберат една жена, взела участие във форума на националната кампания „Имам шанс да се родя” и след прецизно диагностициране на проблема за ненастъпване на бременност, ще й дадат възможност за безплатна ин витро процедура при д-р Владимиров.

Подробности: всеки вторник между 9 и 10 ч в ефира на Радио NJOY.

Виж сраницата на N-Joy в Slusham.com – и слушай радиото!