Как се става Мис Туризъм Лято? Виж лъчезарната Емилия и му мисли!


16-годишна любителка на предизвикателствата стана „Мис Туризъм Лято” на конкурса “Мис Лято 2010” на „Елените”

Евгени Минчев разходи обувки „Вивиан Уестууд” по сцената на лъскавото събитие

16-годишната Емилия Димова от Асеновград се окичи с короната на Мис Туризъм България Лято на конкурса „Мис Лято” на „Елените”.

Носителката на титлата е от Асеновград и учи в специализирана английска паралелка.

Покровителстваната от Меркурий Близначка, която обича общуването и приятелствата, спечели продуцентката на конкурса „Мис Туризъм България” Мария Донева-Цветкова с ярката си усмивка, която  не слезе от лицето й по време на цялото шоу.

„Избрах Емилия, защото смятам, че това, което България трябва да показва на света, е усмихната красота”, обяви тя при награждаването.

Конкурсът „Мис Лято” се провежда за пети път от светския лъв Евгени Минчев. Тази година той беше под патронажа на посланичката на ЮАР у нас, Шийла Камерър.

Журито включваше модния напоследък пластичен хирург Ангел Енчев, Мис България 2009 Антония Петрова, собственикът на „Олинеза” Александър Найденов, наследничката на Бентли, лейди Била, Анелия Петкова, собственичка на Bridal Fashion и много други ВИП личности от бг и английското общество.

Конкурсът под надслов „Ангели и перли” премина в пет тура, където момичетата излязоха първо пременени като ангели, а после и в дизайнерски облекла.

Интересна подробност около събитието  бяха двата тура в официални облекла, където претендетките засияха във вечерни облекла от България и Холандия. Специален тур беше отделен и за скъпарски бижута от Англия. За доброто настроение на гостите се погрижиха Любо и фолк звездата Мария, която традиционно пя на диамантения си микрофон. Водещи бяха нашумялата тв актриса Елен Колева и Евгени Минчев, който показа на всички яркооранжевите си обувки от последната колекция на Вивиан, както и ярко чувство за хумор, с което забавляваше всички присъстващи.

 
По темата: