Как свършва „Светлината на моя живот“ и нови епизоди на „Сияйна луна“

На 31-ви октомври от 15:30 до 16:30 часа в ефира на bTV ще бъдат показани последните 1486 и 1487 епизоди на индийския сериал „Светлината на моя живот“.

По-долу можете да прочетете какъв ще бъде краят за Сурадж и Сандия.

Сантош вижда, че Сандия и Сурадж са тъжни. Пита ги какво става. Сандия и Сурадж ѝ отвръщат, че имат бомби в стомаха. Сантош започва да крещи на Сандия и да я вини. Сантош влиза в къщата, а Сурадж и Сандия тръгват след нея. Сантош не пуска Сурадж и Сандия да влязат вътре, защото им е страшно ядосана. Сантош вижда на пода гривната, която отброява минутите до взрива. Всички се сбогуват със Сандия и Сурадж… Те тичат, за да стигнат по-бързо до водата. През това време Арун и Сантош са в храма, Арун убеждава Сантош да прости на Сурадж и Сандия. Сандия се спъва и пада, Сантош я взима на ръце. Двамата стигат до храма, където е реката. Сантош започва да вика и да плаче. Всички останали от семейството са дошли да се сбогуват със Сандия и Сурадж. Сантош вижда на гривната, че остават по-малко от четири минути. Сурадж и Сандия се прегръщат и си припомнят всички хубави моменти заедно. Бомбата гърми и оплисква с вода Сантош. От двамата влюбени остават само брачното колие на Сандия и медальонът на Сурадж.

Големият финал на „Светлината на моя живот“ ще се излъчи на 31-ви октомври (понеделник) от 15:30 до 16:30 часа.

Веднага след него от 16:30 до 17:00 часа ще бъде показан 172 епизод на друг индийски сериал – „Сияйна луна“, който bTV преустанови преди месец и който вървеше всеки делник от 14:30 до 15:30 часа.

От 01-ви ноември (вторник) „Сияйна луна“ ще се ротира вече всеки делник от 15:30 до 17:00 часа по три епизода на ден.

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg