Как човек се превръща в икона на злото – Crime & Investigation Network

Неделя на серийните убийци
Нови премиери – 5-ти юни от 22:40 продължават в неделите

Този месец ще се потопим в съзнанието на хората, чиито престъпления са ги обезсмъртили: хищници, избягали откачалки и един престъпник, който се превръща в икона на злото. Някои от печално известните убийства, които ще разгледаме са тези на шотландеца Денис Нилсън, който примамва поне 15 мъже в апартамента си, убива ги и после изхвърля останките им в канала; както и тези на Питър Тобин – вече осъден убиец и сексулен насилник, който излежава доживотна присъда.

900 Women: Inside St Gabriel’s Prison
Премиера – вторник 07 юни в 20:00 часа

Този филм представлява едно емоционално пътуване, през което проследяваме 6 жени от най-известния женски затвор на Луизиана. Този епизод показва най-възрастната осъдена жена в затвора – Мери, която е на 68 години и излежава присъдата си за 2 убийства. Тя се бори администрацията да изгради гробище на територията на затвора за нейното погребение. А също така и 24-годишната, Адин която е принудена да роди второто си дете и да го остави в болницата преди да се завърне в затвора.

Кошмар от предградията
Нови епизоди – всяка сряда от 21 ч.

КОШМАР ОТ ПРЕДГРАДИЯТА е шокираща поредица, която надниква зад завеските на живота от предгранията и разкрива неговите тъмни, греховни и убийствени страни. Бъдете с нас за да видите, че някои от най-жестоките престъпления в съвременната история на Англия са се случили в най-неочакваните места. Чуйте разказите на семействата на жертвите и на следователите, които са работили по случаите.

Престъпна централа
Нови епизоди – всеки понеделник от 21 ч.

Всеки на пръв поглед нормален град има своите тайни – събития, които са го променили завинаги. В ПРЕСТЪПНА ЦЕНТРАЛА ще посетим такива местенца и Америка и ще разкрием тайните им. Тези нови епизоди ще ни заведат от Сиатъл до Саут Бийч, като всеки епизод навлиза все по-дълбото в американския живот за да ни разкаже уникалните истории.