Как живее Ja Rule, преди да го тикнат в затвора? Виж по The Voice!

Ja Rule с ексклузивно интервю за Closeup по телевизия The Voice

Водещите Сантра и Мако представят американската хип-хоп звезда този уикенд в предаване, посветено на Мишо Шамара

След силния старт на предаването CLOSEUP, Сантра и Мако си набелязаха скандално-интересен втори гост – Мишо Шамара.

Единственото по рода си риалити, което предлага различен поглед върху делника на звездите, този път ще покаже на зрителите един различен Мишо, но все така темпераментен, искрен и емоционален.

И понеже където е Шамара винаги има изненади, двамата водещи имаха невероятния късмет да се срещнат със световноизвестния рапър Ja Rule.

Гостуването на звездата в България беше за един от последните му концерти преди да влезе в затвора. Рапърът е осъден на две години лишаване от свобода за притежание на оръжие и марихуана. Съдът му дава отсрочка, за да може да запише новия си албум. Само месец  след концерта на Ja Rule в София, той трябва да се предаде на американските власти. Присъдата му влиза в сила от 8 юни.

Сантра и Мако бяха единствените допуснати до Ja Rule и успяха да поговорят с него за това как изглежда неговият ден и какво мисли за Big Sha.

В ексклузивното интервю за CLOSEUP Ja Rule откровено споделя как посреща житейските предизвикателства и трудности, какво очаква от престоя си в затвора и какво прави хората истински стойностни.

CLOSEUP по Телевизия The Voice на 14 май, събота, от 19 часа; с повторения в неделя, 15 май от 15 часа и във вторник, 24 май от 21 часа.

За CLOSEUP:

Принцесата на българския RnB Сантра и брейк танцьорът и хореограф Мако правят силен телевизионен дебют с предаването Closeup – близък поглед към делника на популярни и обичани личности.

Две съботи в месеца, с повторение в неделите, Сантра и Мако представят интересни събеседници извън телевизионното студио и светлините на прожекторите, и откриват заедно със своите зрители какъв е делникът на звездите.